| Reclamez pe TUPEU | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
<Sn!p3r> Nou venit
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 11/03/2010 MeSaJe : 1 PuNcTe : 5356 SeX :
| Subiect: Reclamez pe TUPEU Dum Mar 14, 2010 10:26 pm | |
| | |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 08/03/2010 MeSaJe : 116 PuNcTe : 5542 oRaS : Bucuresti SeX : VaRsTa : 31 DaTa NasTeRiI : 23/01/1993 JoBuRi/Di$tRaCtii : Club,cS & pArTy:x StArE dE sPiRiT : Happy :X de ce as fi trista ? :D
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Dum Mar 14, 2010 10:37 pm | |
| O sa se i-a masuri in legatura cu adminul Tup3u ! La urmatoarea abatere v-a ramane fara admin ! Tup3u ai ceva de zis ? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Dum Mar 14, 2010 10:49 pm | |
| mda.....tocmai vbm cu no chef...nu imi mergea nici o comanda p playeru asta nici ban nici kik nici saly etc....imi aparea ca mai multi playeri joaca nu nicku ala...in fine oricum cam multi vor sa ma vada fara admin asa ca le fac eu placerea si renunt ...sa pot juca si eu linistit.Pustoaico ial si adil cui crezi tu ca e mai bun.....bafta! si tot odata inchid si contu meu p forum..bafta apropo fal inactiv si pentru restu mi-a parut bine de cunostiinta .....pt jegosi in gat sa i fut!
Ultima editare efectuata de catre +Tup3u+ in Lun Mar 15, 2010 10:03 am, editata de 1 ori |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 08/03/2010 MeSaJe : 116 PuNcTe : 5542 oRaS : Bucuresti SeX : VaRsTa : 31 DaTa NasTeRiI : 23/01/1993 JoBuRi/Di$tRaCtii : Club,cS & pArTy:x StArE dE sPiRiT : Happy :X de ce as fi trista ? :D
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Dum Mar 14, 2010 11:26 pm | |
| Mai Tup3u nu este vorba ca vrem sa te vedem fara admin,dar nu te descurci indeajuns de bine ! 1. Te rogi de playeri sa iti dea pozele,daca nu ti le da,asta e te doare undeva pe tine 2. Se da amx_showip in consola si ai fi putut sa dai amx_banip < ip > daca nu mergea pe nume,sau sa intrii pe messenger frumos sa anunti alt admin daca tu nu te descurci . Dar tu stateai frumos spectator,cand am vazut ce scor avea ala am innebunit + ca mai era si un admin online 3. Te rog frumos sa iti controlezi vocabularul pentru ca nu esti pe camp,sau unde ai crescut tu. La anii tai te credeam mai matur..dar din nou aparentele insala 4. Numai zic de schimbatul hartilor... ca le schimbi dupa cum vrei tu Nu intrebi si tu playerii frumos ce harti vor sa joace,tu dai vot,putin iti pasa ! Atat am avut de spus,mi-a facut placere sa jok cu tine,nu si sa adminez alaturi de tine ! Bafta ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 9:59 am | |
| 1 p ip n puteam si dau ban ca nu mergea 2=schimb mapuriile cum vreau eu??cine vb ....tu le dai fara sa inttebi si adti 1111de restarturi ...in fine.....facetiva bine setariile la sv sa mearga comeniile si apoi vb...de playeri nu ma rog..dare daca le dau ban oare iar era bine??nu...normal....de la bun inceput mai tot zapacit cu tiot felu de figuri...da tu le faceai mai mari ac ale mele dai spec out..restarturi...schimbi afra sa anunti...ma rog eu am schimbat 1si de care player m-am rugat???cu 10 redirecturi deschise si lagu care il avea mai puteam sa deschid messu sa vb cu alt admin??ma rog in fine....nu mai am de dat eexp;licatii mai bine player si pot sa joc linistit..la cate banuri si voi cum vedeti un playerca nu da pozele abn da poate nus tie se invatza si el...e la inceput sa nu i ajutati....datile ban ca asa o sa avrti playeri multi.....nu stiti sa tineti de playeri ....asta e GRANDOMANIA....bat-o vina:))) |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 11:30 am | |
| wa cum plm sa te descurci ac majoritatea comenzxiilor nu ti le arata ca merg.....sau chiar nu merg...daca ar fi dupa mintea lui pustaoica am juca numai ce vrea ea....indeferent daca playeri vor sau nu...vrea awp awp sa fie desi jumate lume iasa de p sv...da ea vrea awp/...ale lor nu le vad numai la aaltii se uita...varza...si faceti setariile cum trebuie la sv....apoi reprosati la altii... |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 2:11 pm | |
| Baiatu meu normal ca dau ban daca nu imi da pozele sau iese,vrei sa tin codatii pe server ? Si daca vreau sa joc awp,da joc ptr ca e srv meu,nu ma duc pe alt server sa joc harta care o vreau din moment ce am srv,ca daia mi-am facut ! ALta faza.. erau 5vs5 si tu bagi de_dust2_night ! Crezi ca lumea sta 13 minute sa i-a harta aia ? asa minte ai ? Ziceai ca dau vot fara sa intreb,normal tre sa iti dau tie explicatii ? sau sa te intreb ? Cred ca m-am purtat destul de frumos cu tine,cu toate ca ai un tupeu nesimtit . Analfabetule,mai treci prin Limba gramatica si dupa sa vb cu mine :-j Tocmai cum ziceam .. la anii tai ) Si .. comenzile merg f bine,nu stii tu sa le folosesti,ale draq mie imi merg si tie nu ? Hai da`o in plm de treaba ca esti penal rau s`nebunesk X( Crede-ma ca am adminat pe servere mari si stiu f bine ce harti vor playerii .. numai ma lua tu pe mine cu dastea ca daca era dupa mine jucam numai ce vroiam eu Daca nu stii,taci din gura Si numai face dublu post ca nu esti la tine acasa,ai si Edit,daca stii ce inseamna ! +5 warn :* Te-am pupat | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 2:28 pm | |
| Ba baiatule vb in sange frumos k io imi bag pula in fam ta intelegi ? Cine slbz te crezi de vb asa ? Date`n sange sa te bata peste fatza Wink Ma pis pe tine si pe natia ta direct. Sa iti zic tie tata ma ? Pai sa am un tata ca tine ? I-as pune otrava in mancare fututi mortii tai Wink Si numai vorbi tu de mama ca eu nu m-am luat de mata aia curva Wink Ai 2 tati cumva ? Sau 3 ? Sau .. mai vinde ma-ta pizda la coltu` strazii sa-ti aduca tie o felie d paine ? Si atunci cand o sa`mi bagi tu botu in pizda sa zici ka sunt bagaboanta,ca nu ma cunosti tu pe mine ca sa vb ! Variam`as pe fata sa si fute`sar toate curvele in gura ta EDIT BY PUSTOAICA ! |
|
| |
+Tup3u+ Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:04 pm | |
| PISC-O CA NICI MUIE NU MERITI NICI TU NIC MATA!@!JET IN GATU MATII.... |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:06 pm | |
| Dute`n mortii tai ma,vb in gatu mati frumos ca eu nu ti-am vb urat,pisamas in gura ta de spurcatu dracu! has mi mij cand sunt pe stop | |
|
| |
tupeu Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:12 pm | |
| LA PROASTE CA TINE LE VINE CICLU P GURA....ACOLO SA ITI BAG PULA...AC DIN PULE TRAIESTI...ITI PUI TATELE LA AVATAR )AGATI CU ELEL CA FATZA NU TI-O PUI....NU AIA NU POTI AGATA....VEZITI DE TREABA TA SI DAI PACE.....EU 1 NU MA SIMT VINOVAT CU NIMIC..TI-AM ADUS PLAYERI...STAT P FORUM P SV SI TOT TIMPU AI STRAMBAT DIN BOT SA TI-L STRAMB DE TOT JAPITZ-O |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:19 pm | |
| - tupeu a scris:
- LA PROASTE CA TINE LE VINE CICLU P GURA....ACOLO SA ITI BAG PULA...AC DIN PULE TRAIESTI...ITI PUI TATELE LA AVATAR )AGATI CU ELEL CA FATZA NU TI-O PUI....NU AIA NU POTI AGATA....VEZITI DE TREABA TA SI DAI PACE.....EU 1 NU MA SIMT VINOVAT CU NIMIC..TI-AM ADUS PLAYERI...STAT P FORUM P SV SI TOT TIMPU AI STRAMBAT DIN BOT SA TI-L STRAMB DE TOT JAPITZ-O
ba baiatule imi pun ce poze vreau la avatar si nu vreau sa agat nimic ca am barbat nu e problema ta ce poze am eu la avatar,intelegi ? Pisamas pe tine de jegos ) Nu vezi ba baiatule ce minte ai ? In loc sa stai cu copilul tau si nevasta`ta stai pe cs,asa tata esti tu ma ? Mi`e mila de tine sa mor Te simti bine ca injuri ? )) ma bucur pentru tine ! ) dar mai mult imi e mila daca ar durea prostia..
Ultima editare efectuata de catre TPJ^pustoaica ;x in Lun Mar 15, 2010 4:26 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
TUPEU Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:26 pm | |
| FA PROAST-O.....NU TE FUTE GRIJA CE TATA SANT EU...VZEITID E PIZDA TA SI DAMI PACE.....HAI PUNETI PIZDA LA BATAIE..SI ACUTATI PLAYERI.... .DISPERAT-O FAC CE VREAU AC AFC P BANII MEI....SARACIA DRACULUI VEZITI DE TREABA SI NU MA MAI PROVOCA.....AC NUE STI IN MASURA..EVENTUAL IN MASURA SA SUGI...HAI GATA BAFTA LA PLAYERI SI FRAGI!!PA |
|
| |
LoLuL Helper Forum
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 09/03/2010 MeSaJe : 79 PuNcTe : 5488 SeX : JoBuRi/Di$tRaCtii : Filme, Cs, Gym, sh'atat StArE dE sPiRiT : Mai bine nu ai stii!
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:28 pm | |
| Si in legatura cu ala codat pana la urma eu iam dat ban.Nu mergea ca avea nicku "a" si zicea ca e prea scurt si cand dadeam ban pe ip lui lafel nu mergea pt ca zicea c nu e
Ultima editare efectuata de catre LoLuL in Lun Mar 15, 2010 3:42 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 3:40 pm | |
| - TUPEU a scris:
- FA PROAST-O.....NU TE FUTE GRIJA CE TATA SANT EU...VZEITID E PIZDA TA SI DAMI PACE.....HAI PUNETI PIZDA LA BATAIE..SI ACUTATI PLAYERI.... .DISPERAT-O FAC CE VREAU AC AFC P BANII MEI....SARACIA DRACULUI VEZITI DE TREABA SI NU MA MAI PROVOCA.....AC NUE STI IN MASURA..EVENTUAL IN MASURA SA SUGI...HAI GATA BAFTA LA PLAYERI SI FRAGI!!PA
pa coaie.. du-te tare.. si nu e problema mea ce tata esti tu .. ) ai grija d corpu tau tupeistule | |
|
| |
TUPEU Vizitator
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 4:03 pm | |
| EU AM DE CORPU MEU GRIJA DE AL AL AU ALTII:)) VIERMII... |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU Lun Mar 15, 2010 4:14 pm | |
| Esti cam prost de gura... si ti`o cauti tOpic CloseD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamez pe TUPEU | |
| |
|
| |
| Reclamez pe TUPEU | |
|