| Bancuri by sHaDoW;x | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
sHaDoW;x Helper Forum
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 31/03/2010 MeSaJe : 68 PuNcTe : 5448 oRaS : Constanta SeX : VaRsTa : 26 DaTa NasTeRiI : 13/02/1998 JoBuRi/Di$tRaCtii : jok cs....Postez pe forumul 4lov3.idle.ro :D StArE dE sPiRiT : Happy
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:11 am | |
| Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza: - Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj? Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba: - Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde: - Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate. | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 31/03/2010 MeSaJe : 68 PuNcTe : 5448 oRaS : Constanta SeX : VaRsTa : 26 DaTa NasTeRiI : 13/02/1998 JoBuRi/Di$tRaCtii : jok cs....Postez pe forumul 4lov3.idle.ro :D StArE dE sPiRiT : Happy
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:13 am | |
| Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul. - E cineva acolo ? - E cineva acolo ? - Mai bine ma duc in padurice ... - Mai bine ma duc in padurice ... - Mai bine arunc o grenada ... - Mai bine te duci in padurice ! | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:17 am | |
| Un copil sarman i-a trimis o scrisoare lui Mos Craciun in care scria tremurat si cu litere sui:
"Draga Mos Craciun, Eu mi-as dori un calculator cat de ieftin dar parintii mei nu au bani si cred ca nici tu nu ai putea sa-mi trimiti asa ceva dar cate lucruri frumoase n-as putea sa fac eu cu un calculator? Toti colegii mei au calculator si se lauda dar eu nu m-as lauda si as face tot felul de minunatii care ar aduce numai bucurie alor mei. Fiindca nu cred c-o sa-mi poti trimite un calculator te rog sa-mi trimiti o ciocolata."
Scrisoarea a fost pusa la cutie si a ajuns la oficiul postal de care apartinea copilul si fiindca nu avea timbru diriginta a decis s-o deschida si citind-o i-au dat lacrimile. S-a sfatuit cu colegele si au pus mana de la mana, au cumparat un calculator ieftin si l-au trimis din partea lui Mos Craciun copilului amarat. Dupa cateva zile in cutia de scrisori a aparut un alt plic scris de aceeasi manuta tremuranda si femeile l-au deschis curioase. Iata ce scria:
"Mos Craciun, Multumesc pentru calculator si promit ca o sa fac cele mai minunate lucruri cu el si o sa invat si mai bine si o sa fiu si mai cuminte si o sa auzi despre mine numai lucruri de lauda. Daca ai fost asa de bun si mi-ai cumparat calculator sunt sigur ca mi-ai trimis si o ciocolata dar au furat-o curvele alea de la Posta." | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:20 am | |
| La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare. Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune: - Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul! - Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm) - Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar de telefon si spune: - Alo, buna seara, Gica este acasa? - Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aica, spuse aceeasi persoana (cu iritare). Profesorul spune: - Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse: - Alo, buna seara, Gica este acasa ? Persoana, de-a dreptul enervata ii spune: - Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici ! ! ! Acestea au fost cele trei stari. Bula, un elev inteligent vine din spate si szice: - Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeaza acelasi numar si spune: - Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva?... | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:22 am | |
| Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazindu`l asa tatal lui il intreaba: -Ce s-a intamplat? te-a refuzat? - Da.... Mi-a tras si o palma! -De ce? Nu i`ai spus cum te`am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" -Ah, asta era! am gresit formula... Eu i`am spus: "Ai o fatza de`mi sta ceasul". | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:23 am | |
| - Bula, ai poze cu nevasta-ta dezbracata? - Ce, ai innebunit, cum sa am asa ceva? - Vrei ?! | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:24 am | |
| BULA:Bunicule,cine a inegrit Marea Neagra? BUNICUL:Alta intrebare mai interesanta n-ai gasit? BULA:Ai dreptate...Atunci,spune-mi cine a omorat Marea Moarta? | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:25 am | |
| Bula la mare. Intra in apa. deodata simte o mana pe co*** si o voce zice: - Plus sau minus 2 ? Bula: -Hai sa zic plus 2. Zise. Iese din apa si se trezeste cu 4 co***. - las' ca intru inapoi si zic minus 2 si rezolv eu ! Intra in apa. Vocea: - Plus sau minus 4 ?!? | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:27 am | |
| Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza. - Ce e cu valiza asta? Se rosi Bulangioaica un pic si zise: - Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari. - Ce e, fa, cu cartofii astia? - Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza. - E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari? - Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut. | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:29 am | |
| Bula la 4 ani pe olitza...fuma Taica-su vine si-i zice: Tata:Ce faci fumezi? Bula:Lasa-ma ma-n pace. Tata: Da' la 4 ani? Bula:Deja mi-am inceput si viata sexuala. Tata:Unde? Bula:La gradinita. Tata:Cu cine? Bula:Nu mai stiu ma ca eram beat | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:31 am | |
| Era Bula la scoala si avea o inspectie. Inspectorul spune ca a fost foarte buna inspectia dar spune ca Bula (baiatul din colt de langa fereastra) nu prea a raspuns. El intreaba daca poate sa se duca sa puna cateva intrebari. Profesoara raspunde ca da. Se duce el si intreaba: - Bula ce faci daca esti singur intr-o padure si deodata apare langa tine un urs? Bula:- Fug! Inspectorul spune: - Fuge si ursul dupa tine! - Fug mai tare! - Sa presupunem ca fuge si ursul mai tare - Fug si mai tare! - Sa presupunem ca fuge si ursul si mai tare - Ma urc intr-un copac ! - Sa presupunem ca se urca si ursul dupa tine! - Ma urc si mai sus! - Sa presupunem ca se urca si el mai sus! - Eee mai du-te in rasa matii, ca tu tii cu ursul | |
|
| |
sHaDoW;x Helper Forum
| Subiect: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 10:35 am | |
| PE CAMPUL DE LUPTA 1 SOLDAT MOARE. COLEGII, SUPARATI, COMANDANTUL INGRIJORAT CUM SA-I ANUNTE FAMILIA...
-NU VA FACETI GRIJI DOMN COMANDANT, SPUNE BULA II ANUNT EU FAMILIA.
-AJUNSE BULA ACASA LA SOLDAT, SUNA LA USA SI IESE NEVASTA:
-BUNA-ZIUA,VADUVA LUI CALIN POPA?
-NU!!!!(RASPUNSE FEMEIA SPERIATA)
-PE CAT FACEM PARIU? | |
|
| |
TPJ^pustoaica ;x Admin
Warn : DaTa dE iNsCrIeRe : 08/03/2010 MeSaJe : 116 PuNcTe : 5542 oRaS : Bucuresti SeX : VaRsTa : 31 DaTa NasTeRiI : 23/01/1993 JoBuRi/Di$tRaCtii : Club,cS & pArTy:x StArE dE sPiRiT : Happy :X de ce as fi trista ? :D
| Subiect: Re: Bancuri by sHaDoW;x Sam Apr 03, 2010 1:43 pm | |
| - sHaDoW;x a scris:
- Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazindu`l asa tatal lui il intreaba: -Ce s-a intamplat? te-a refuzat? - Da.... Mi-a tras si o palma! -De ce? Nu i`ai spus cum te`am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" -Ah, asta era! am gresit formula... Eu i`am spus: "Ai o fatza de`mi sta ceasul".
=))))))))=))))) buna asta.. mor de ras =))) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Bancuri by sHaDoW;x | |
| |
|
| |
| Bancuri by sHaDoW;x | |
|