For Love
Welcome to 4lov3 Community ! Va uram o zi frumoasa si un joc cat mai placut ! Nu uitati sa va inregistrati pe forum !
Adresa server : 4lov3.idle.ro
Ip-ul server-ului : 86.105.198.215
Localizare server : Bucuresti !
Va multumim pentru vizita si va mai asteptam !
Echipa 4lov3 !
For Love
Welcome to 4lov3 Community ! Va uram o zi frumoasa si un joc cat mai placut ! Nu uitati sa va inregistrati pe forum !
Adresa server : 4lov3.idle.ro
Ip-ul server-ului : 86.105.198.215
Localizare server : Bucuresti !
Va multumim pentru vizita si va mai asteptam !
Echipa 4lov3 !
For Love
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bine a-ti VeNiT pE FoRuM

AcasaPortalCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectare
Welcome alL'z ! => Aqua.laleagane.ro s-a deschis si 4lov3 s-a inchis Smile Cei care au avut admin pe 4lov3 nu vor avea si acolo,vor trebuii sa faca cerere pe forum,atunci cand forumul v-a fi gata ! Multumim ptr intelegere si va asteptam pe aqua !! Add llg_nico pentru alte detalii ! www.laleagane.ro/forum sectiunea Aqua! Forumul v-a fi gata in maxim 2 zile

Bancuri by sHaDoW;x

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :
Bancuri by sHaDoW;x Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bancuri by sHaDoW;x Right_bar_bleue

DaTa dE iNsCrIeRe : 31/03/2010
PuNcTe : 5448
oRaS oRaS : Constanta
SeX : masculin
VaRsTa : 26
DaTa NasTeRiI : 13/02/1998
JoBuRi/Di$tRaCtii JoBuRi/Di$tRaCtii : jok cs....Postez pe forumul 4lov3.idle.ro :D
StArE dE sPiRiT StArE dE sPiRiT : Happy

Bancuri by sHaDoW;x Empty
MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:11 am

Un sef ajunge la birou dimineata cu fermoarul de la pantaloni desfacut. Secretara, nestiind cum sa-l puna in tema direct, il abordeaza:
- Sefule azi dimineata, cand ai plecat de acasa, ai inchis usa de la garaj?
Fraza nu a avut darul sa-l lumineze asa ca tipul a intrat in birou un pic nedumerit. Se aseaza el la birou, incepe sa-si vada de treaba si vede prohabul desfacut. In momentul respectiv are o revelatie referitor la spusele secretarei asa ca se gandeste sa o necajeasca un pic. O cheama in birou sa-i aduca o cafea si o intreaba:
- Cand ai vazut usa de la garaj deschisa mi-ai vazut si Jaguarul? Secretara, zambind un moment raspunde:
- Nu, sefule. Tot ce am vazut era un Mini cu doua cauciucuri desumflate.
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :
Bancuri by sHaDoW;x Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Bancuri by sHaDoW;x Right_bar_bleue

JoBuRi/Di$tRaCtii JoBuRi/Di$tRaCtii : jok cs....Postez pe forumul 4lov3.idle.ro :D

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:13 am

Razboi cu nemtii. Bula se ascunde intr-o fantana. Un neamt vrea sa faca la fel. El striga in fantana, iar Bula face pe ecoul.
- E cineva acolo ?
- E cineva acolo ?
- Mai bine ma duc in padurice ...
- Mai bine ma duc in padurice ...
- Mai bine arunc o grenada ...
- Mai bine te duci in padurice !
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:17 am

Un copil sarman i-a trimis o scrisoare lui Mos Craciun in care scria tremurat si cu litere sui:

"Draga Mos Craciun,
Eu mi-as dori un calculator cat de ieftin dar parintii mei nu au bani si cred ca nici tu nu ai putea sa-mi trimiti asa ceva dar cate lucruri frumoase n-as putea sa fac eu cu un calculator?
Toti colegii mei au calculator si se lauda dar eu nu m-as lauda si as face tot felul de minunatii care ar aduce numai bucurie alor mei. Fiindca nu cred c-o sa-mi poti trimite un calculator te rog sa-mi trimiti o ciocolata."

Scrisoarea a fost pusa la cutie si a ajuns la oficiul postal de care apartinea copilul si fiindca nu avea timbru diriginta a decis s-o deschida si citind-o i-au dat lacrimile. S-a sfatuit cu colegele si au pus mana de la mana, au cumparat un calculator ieftin si l-au trimis din partea lui Mos Craciun copilului amarat.
Dupa cateva zile in cutia de scrisori a aparut un alt plic scris de aceeasi manuta tremuranda si femeile l-au deschis curioase. Iata ce scria:

"Mos Craciun,
Multumesc pentru calculator si promit ca o sa fac cele mai minunate lucruri cu el si o sa invat si mai bine si o sa fiu si mai cuminte si o sa auzi despre mine numai lucruri de lauda. Daca ai fost asa de bun si mi-ai cumparat calculator sunt sigur ca mi-ai trimis si o ciocolata dar au furat-o curvele alea de la Posta."
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:20 am

La ora de psihologie profesorul prezinta elevilor cele trei stari ale psihicului uman: starea de calm, de iritare si de enervare.
Scoate un celular, formeaza un numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, as dori cu Gica, spuse profesorul!
- Gica nu locuieste aici! spune persoana! (cu calm)
- Aceasta a fost starea de calm, spuse profesorul. Formeaza acelasi numar de telefon si spune:
- Alo, buna seara, Gica este acasa?
- Domnule v-am mai spus, Gica nu locuieste aica, spuse aceeasi persoana (cu iritare).
Profesorul spune:
- Aceasta a fost starea de iritare. Formeaza pentru a treia oara acelasi numar de telefon si spuse:
- Alo, buna seara, Gica este acasa ?
Persoana, de-a dreptul enervata ii spune:
- Domnule, fir-ai tu sa fii... nu este nici un Gica aici ! ! !
Acestea au fost cele trei stari.
Bula, un elev inteligent vine din spate si szice:
- Mai exista o stare in psihicul uman, o stare de disperare. Ia telefonul, formeaza acelasi numar si spune:
- Alo, sunt Gica, m-a cautat cineva?...
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:22 am

Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazindu`l asa tatal lui il intreaba: -Ce s-a intamplat? te-a refuzat? - Da.... Mi-a tras si o palma! -De ce? Nu i`ai spus cum te`am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" -Ah, asta era! am gresit formula... Eu i`am spus: "Ai o fatza de`mi sta ceasul".
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:23 am

- Bula, ai poze cu nevasta-ta dezbracata?
- Ce, ai innebunit, cum sa am asa ceva?
- Vrei ?!
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:24 am

BULA:Bunicule,cine a inegrit Marea Neagra?
BUNICUL:Alta intrebare mai interesanta n-ai gasit?
BULA:Ai dreptate...Atunci,spune-mi cine a omorat Marea Moarta?
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:25 am

Bula la mare. Intra in apa. deodata simte o mana pe co*** si o voce zice:
- Plus sau minus 2 ?
Bula:
-Hai sa zic plus 2. Zise.
Iese din apa si se trezeste cu 4 co***.
- las' ca intru inapoi si zic minus 2 si rezolv eu !
Intra in apa. Vocea:
- Plus sau minus 4 ?!?

Very Happy
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:27 am

Bula si Bulangioaica erau casatoriti de 25 ani. Intr-o vineri, Bula vede sub pat o valiza.
- Ce e cu valiza asta?
Se rosi Bulangioaica un pic si zise:
- Dragule, trebuie sa-ti marturisesc ceva. Deschide valiza. Deschide Bula valiza si inauntru erau: trei cartofi si 50.000 de dolari.
- Ce e, fa, cu cartofii astia?
- Dragule, de-a lungul casniciei noastre, de cate ori te-am inselat... am pus un cartof in valiza.
- E, lasa ca nu-i asa rau. Dar ce e cu cei 50.000 de dolari?
- Pai, de cate ori am adunat un kil, l-am vandut.
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:29 am

Bula la 4 ani pe olitza...fuma
Taica-su vine si-i zice:
Tata:Ce faci fumezi?
Bula:Lasa-ma ma-n pace.
Tata: Da' la 4 ani?
Bula:Deja mi-am inceput si viata sexuala.
Tata:Unde?
Bula:La gradinita.
Tata:Cu cine?
Bula:Nu mai stiu ma ca eram beat
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:31 am

Era Bula la scoala si avea o inspectie.
Inspectorul spune ca a fost foarte buna inspectia dar spune ca Bula (baiatul din colt de langa fereastra) nu prea a raspuns.
El intreaba daca poate sa se duca sa puna cateva intrebari.
Profesoara raspunde ca da.
Se duce el si intreaba: - Bula ce faci daca esti singur intr-o padure si deodata apare langa tine un urs?
Bula:- Fug!
Inspectorul spune: - Fuge si ursul dupa tine!
- Fug mai tare!
- Sa presupunem ca fuge si ursul mai tare
- Fug si mai tare!
- Sa presupunem ca fuge si ursul si mai tare
- Ma urc intr-un copac !
- Sa presupunem ca se urca si ursul dupa tine!
- Ma urc si mai sus!
- Sa presupunem ca se urca si el mai sus!
- Eee mai du-te in rasa matii, ca tu tii cu ursul
Sus In jos
sHaDoW;x
Helper Forum
Helper Forum
sHaDoW;x

Warn :

MesajSubiect: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 10:35 am

PE CAMPUL DE LUPTA 1 SOLDAT MOARE. COLEGII, SUPARATI, COMANDANTUL INGRIJORAT CUM SA-I ANUNTE FAMILIA...

-NU VA FACETI GRIJI DOMN COMANDANT, SPUNE BULA II ANUNT EU FAMILIA.

-AJUNSE BULA ACASA LA SOLDAT, SUNA LA USA SI IESE NEVASTA:

-BUNA-ZIUA,VADUVA LUI CALIN POPA?

-NU!!!!(RASPUNSE FEMEIA SPERIATA)

-PE CAT FACEM PARIU?
Sus In jos
TPJ^pustoaica ;x
Admin
Admin
TPJ^pustoaica ;x

Warn :

DaTa dE iNsCrIeRe : 08/03/2010
PuNcTe : 5542
oRaS oRaS : Bucuresti
SeX : feminin
VaRsTa : 31
DaTa NasTeRiI : 23/01/1993
JoBuRi/Di$tRaCtii JoBuRi/Di$tRaCtii : Club,cS & pArTy:x
StArE dE sPiRiT StArE dE sPiRiT : Happy :X de ce as fi trista ? :D

MesajSubiect: Re: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x EmptySam Apr 03, 2010 1:43 pm

sHaDoW;x a scris:
Un tanar se intoarce acasa foarte trist, dupa ce plecase sa ceara mana prietenei sale. Vazindu`l asa tatal lui il intreaba: -Ce s-a intamplat? te-a refuzat? - Da.... Mi-a tras si o palma! -De ce? Nu i`ai spus cum te`am invatat eu? "Draga mea, timpul se opreste in loc pentru mine cand privesc in ochii tai!" -Ah, asta era! am gresit formula... Eu i`am spus: "Ai o fatza de`mi sta ceasul".

=))))))))=))))) buna asta.. mor de ras =)))
Sus In jos
https://4lov3.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Bancuri by sHaDoW;x   Bancuri by sHaDoW;x Empty

Sus In jos

Bancuri by sHaDoW;x
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» [ForLove]Ban`s by sHaDoW;x